O le SD7N bulldozer na okaina e le Faʻatauga a Ganaia o loʻo sologa lelei lona momoliina atu

I le afa muamua o le 2021, o maketi i fafo na agaʻi i lalo agaʻi i lalo na aafia i le faamaʻi. I le feagai ai ma faʻafitauli, o loʻo finau pea le Matagaluega a le SHEHWA Faʻavaomalo e galulue soʻosoʻo tauau ma tagata faatau e faʻatautaia faʻasalalauga lautele i maketi i totonu o le atunuʻu, auai malosi i tauofoga, ma le tulituliloaina o le alualu i luma o poloketi na tuai mai i le amataga. Ina ua maeʻa taumafaiga le tumau, na iu lava ina matou tutu ese mai tauvaga i le tele o taimi ma maua ai le tele o oka faasolosolo. O le amataina o le poloketi na alualu i luma foi, e aofia ai le SD7N bulldozer poloketi i Kana.

The SD7N bulldozer ordered by Ghanaian Customer is deliveried smoothly2

I le avea ai o se kamupani fai masini e tele lona aafiaga i Kana, e masani ona feagai SHEHWA International Department ma tauvaga mai Shantui, Zoomlion ma isi ituaiga i taimi uma e feutanaʻi ai se oka fou ma le tagata faatau a Ghana. Ona o le sili lelei faʻapitoa tekinolosi, la matou kamupani soʻona faʻamamaina isi ituaiga ma maua ai le oka. I tausaga ua teʻa, ina ia faʻamalosia le fesoʻotaʻiga ma le tagata Ghanian tagata faʻatau, ua maeʻa faʻatulagaina lelei e le matou kamupani ni aʻoaʻoga mo le maketi a Ghana, lea na manumalo ai i viiviiga sili mai le au faʻatau ma faʻavae ai se faʻavae mautu mo le atinaeina i se taimi umi i le va o tagata faʻatau ma Ghana. SHEHWA matagaluega faavaomalo.

I le taimi o le faʻatinoina faʻatinoina gaioiga o lenei SD7N okaina, aua o le kiliva taimi e matua faigata lava, o kamupani uma matagaluega gaioiga gaioiga ma le saoasaoa vave. Faʻafetai i le galulue faʻatasi o ovataimi o aʻoaʻoga, o le bulldozer e aveina i le taimi faʻaiʻu.

The SD7N bulldozer ordered by Ghanaian Customer is deliveried smoothly
The SD7N bulldozer ordered by Ghanaian Customer is deliveried smoothly1

Taimi Post: Jul-08-2021