SHWHWA Bulldozer Sales Ua Toe Faʻaleleia I Le Faʻamaʻi

Talu mai le amataga o le 2021, SHEHWA bulldozer faʻatauga o loʻo feagai ma le tele o faigata: o le toe tulaʻi mai o COVID-19, o le faʻaauau pea o le talisapaia o le RMB fesuiaiga o tupe, o le faʻaititia o maketi i fafo, o le utiuti o faʻalavelave faʻafuaseʻi o aiga, ma isi.

A o feagai ma le tele o faigata, Faʻavaomalo Matagaluega o SHEHWA o loʻo faʻamalosia le faʻalauiloa faʻasalalauga e ala i le i-commerce, taumafai e atiaʻe tagata fou, Totonu, tumau vavalalata fesoʻotaʻiga ma tagata tuai tagata faʻatau ma uaʻi totoʻa e fesoasoani ia latou e foia uma faʻafitauli i le taimi o le galulue faʻatasi. , aemaise mo lautele tagata faʻatau e pei o Lusia sooupu. I le taimi lava e tasi, na faʻatasi pea le galulue faʻatasi a le Matagaluega Faʻava-o-malo ma le Sininosure fesoasoani i tagata o le kamupani vaʻaia e foʻia faʻafitauli tau tupe

SHWHWA Bulldozer Sales Have Recovered In The Epidemic1

E ala i taumafaiga le tumau, pisinisi mai fafo o le International Department ausiaina tele atinae i le taimi o le faamaʻi vaitaimi: faifai pea faaputuga o bulldozers na faatau atu i le maketi Rusia, sooupu i Ukraine ma Atenitina na sainia foi fou poloaiga faasolosolo, ma fou tagata faatau i Tunisia, Algeria ma isi na atiaʻe atunuʻu.

Faatasi ai ma le uta o faaputuga o oloa, le maketi i fafo faatauina atu o SHEHWA ua ausia se tulaga fou. O le a faʻaauau pea e le Matagaluega Faʻava-o-malo ona foia uma faigata ma faia taumafaiga faifai pea ina ia ausia ni lapoʻa ma ni sini malolosi.

SHWHWA Bulldozer Sales Have Recovered In The Epidemic
SHWHWA Bulldozer Sales Have Recovered In The Epidemic2

Taimi Post: Jul-08-2021